Γνωριμία με τη Λέσχη

Η ιδέα για ίδρυση Λέσχης 2CV & CITROEN δεν είναι Ελληνική. Στο εξωτερικό υπάρχουν εκατοντάδες Λέσχες, με μακρόχρονη ιστορία. Στην Ελλάδα, όπου λόγω της κατάστασης των δρόμων, η ασφάλεια και η άνεση στην οδήγηση εξαρτάται σε μεγάλο ποσοστό από το αυτοκίνητο, η πρωτοποριακή ανάρτηση της CITROEN ενθουσίασε και κέρδισε πολλούς φίλους.

Περισσότερα…

Αγωνιστικό τμήμα

Αν και οι φίλοι του 2CV δεν είναι οπαδοί της ταχύτητας, ένα από τα πρώτα τμήματα που δημιουργήθηκαν στη Λέσχη μας, είναι το Αγωνιστικό.Οι αγώνες που έχουν διοργανωθεί μέχρι σήμερα, δεν είναι βέβαια αγώνες ταχύτητας. Προσαρμόζονται στις δυνατότητες που μας δίνει το αυτοκίνητό μας και έχουν κύριο σκοπό τη διασκέδαση όσων συμμετέχουν.

Περισσότερα…

Τμήμα περιπέτειας

Το τμήμα συγκεντρώνει όλους όσους έχουν μια βαθιά αγάπη για την φύση και την περιπέτεια. Τα μέλη του τμήματος δεν αισθάνονται άνετα όταν ο δρόμος είναι φαρδύς και ασφάλτινος, το ντεπόζιτο γεμάτο και ο καιρός θαυμάσιος. Πιστεύουν στο σύνθημα: «Το 2CV δεν απλά ένας τρόπος ζωής, είναι ένας τρόπος φυγής»

Περισσότερα…

Τεχνικό τμήμα

Η τεχνική βοήθεια προς τα μέλη δεν θα μπορούσε να λείπει από μια Λέσχη αυτοκινήτου. Αρμοδιότητα του Τεχνικού τμήματος είναι ό,τι έχει σχέση με τα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου μας και η ενημέρωση των μελών για τις δυνατότητες και τις ιδιαιτερότητές του.

Περισσότερα…

Εκδρομικό τμήμα

Το πιο ελκυστικό και δημοφιλές τμήμα της Λέσχης. Εδώ παίρνει νόημα το σύνθημα: «Το 2CV δεν είναι απλά ένα αυτοκίνητο, είναι τρόπος ζωής»

Περισσότερα…