Gallery

Εντυπώσεις από το αποκριάτικο πάρτι

Αγαπητά μέλη και φίλοι,

Για μία ακόμη φορά το αποκριάτικο πάρτι της Λέσχης έγινε με απόλυτη επιτυχία.

Η προσέλευση του κόσμου αρκετά μεγάλη, το κέφι αστείρευτο και οι μασκαρεμένοι είχαν μεγάλη φαντασία.

Μπορείτε να απολαύσετε φωτογραφίες στο facebook της λέσχης.

Και του χρόνου να είμαστε καλά!!

Εκ μέρους του Δ.Σ.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

17-2-2015|Categories: Uncategorized||

Εντυπώσεις από την 6η Γαλλική αυτοκινητοδρομία.

Αγαπητά μέλη και φίλοι,

Η λέσχη μας σε συνδιοργάνωση με την λέσχη ΟΡΚΑ, και φέτος πραγματοποιήσαμε την 6η Γαλλική αυτοκινητοδρομία στη πλατεία Βουλιαγμένης με απόλυτη επιτυχία.

Ο καιρός ήταν πολύ καλός, η προσέλευση του κόσμου αρκετά καλή , και τα αυτοκίνητα εξ ίσου θαυμάσια.

Θα μπορέσαμε να ξεχωρίσουμε την CM μοναδική στο είδος της, καθώς και ένα Traction Avant του 1948. Δεν έλειψαν και σούπερ σπάνια Peugeot (μιας και είναι συγκέντρωση τους συνάμα) , Renault , Simca.

Η συμμετοχή των 2CV ήταν ιδιαίτερα μεγάλη στο αριθμό των 15 αυτοκινήτων και τα βραβεία μοιράστηκαν στο παλαιότερο 2CV μοντέλο 1954 του Δ. Λιακόπουλου, στο Fourgonnetten του μέλους μας Χ. Καλοπίση και στο κόκκινο 2CV του μέλους μας Α. Ζαμπάκα.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Βουλιαγμένης που έκανε έναν ολιγόλεπτο χαιρετισμό και του απενεμήθη τιμητική πλακέτα.

Να ευχηθούμε και του χρόνου να διοργανώσουμε με περισσότερες συμμετοχές την 7η Γαλλική αυτοκινητοδρομία που είναι ένας θεσμός και διεξάγεται με απόλυτη επιτυχία.

Μερικές φωτογραφίες από την εκδήλωση:
i-VTJXgL7-L

i-xx3RRfC-L

i-4f6nWc4-L

i-9Qc2B4m-L

i-bv8Nr3T-L

i-bXgkncb-L

i-hZnf2mf-L

i-J63jv8G-L

i-jbDptS9-L

i-KLNMxVD-L

i-nQFWmNj-L

i-QKpWQCg-L

i-VCK6DcV-L

"                "

i-zK8vghh-L

i-4JVPDMZ-L

i-7FNPcZr-L

i-7s9Mqrp-L

i-hpkQDdd-L

i-mDD3Lvk-L

i-nZV4CZc

i-vB8qBqh-L

i-zg6PnKx-L

9-2-2015|Categories: Uncategorized||

Ανακαλύπτοντας την Αττική, ημερήσια βόλτα στoν Μαραθώνα.

Αγαπητά μέλη και φίλοι,

Η λέσχη μας στα πλαίσια του προγράμματος «Ανακαλύπτοντας την Αττική» πραγματοποίησε την Κυριακή 16.11.2014 την ημερήσια βόλτα στον Μαραθώνα.

Ξεκινήσαμε το πρωί στις 11:00 από το σημείο συνάντησης στον σταθμό Παλλήνης του προαστιακού, και κατηφορίσαμε την Λ. Μαραθώνος μέχρι που φθάσαμε στον Τύμβο Μαραθώνα, και συγκεντρωθήκαμε για μία μικρή ξενάγηση στο χώρο του Τύμβου.

Η συμμετοχή μας ήταν μία από τις καλύτερες με αριθμό δεκαπέντε αυτοκινήτων, και καιρός ήταν πολύ καλός και η ξενάγηση μας μέσα στον ανοιχτό χώρο του Τύμβου ήταν πολύ ευχάριστη.

Κατόπιν, με το ίδιο εισιτήριο επισκεφθήκαμε το αρχαιολογικό μουσείο όπου μείναμε άκρως εντυπωσιασμένοι από τα εκθέματα και από την ποικιλία που υπήρχε εντός του μουσείου αλλά και τα εκτός αυτού ευρήματα όπως το Μέσο Ελλαδικό νεκροταφείο που είναι ακριβώς δίπλα στο μουσείο.

Στην συνέχεια μιας και η ώρα ήταν γύρω στις 13:15 και μάλλον δεν θα προλαβαίναμε να επισκεφθούμε και το μουσείο Μαραθωνίου δρόμου που θα έκλεινε στις 14:00, συνεχίσαμε για το καθιερωμένο μας πικ-νικ , όπου ο Γιώργος Κροπίδης μας οδήγησε σε ένα υπέροχο μέρος στον Σχοινιά στην ταβέρνα «Γλάρος» που δεν λειτουργεί πλέον και μπορούσαμε να καθίσουμε όλοι μαζί και να φάμε στα τραπέζια και καθίσματα που υπήρχαν στον χώρο.

Η παραλία απλωνόταν μπροστά μας , η θάλασσα ήταν απόλυτα ήρεμη και το τοπίο μαγευτικό όπως και το κέφι της παρέας με ατέλειωτα αστεία και ανέκδοτα από τον Δημήτρη Κουρμουλή αλλά και τον Γ. Κροπίδη.

Όταν ήρθε το απόγευμα για τα καλά, Ο Γιώργος μας πρότεινε να συνεχίσει την ξενάγηση στον χώρο του Σχοινιά και να πάμε για επίσκεψη για καφέ στο «κουκλίστικο» σπίτι του που βρίσκεται στους πρόποδες του βουνού που είναι στην περιοχή αυτή.

Το κέφι συνεχίστηκε μέχρι τις πρώτες βραδινές ώρες, και μετά αναχωρήσαμε για την επιστροφή μας.

Αφήσαμε σαν υπόσχεση ότι και στην επομένη θα συνεχίσουμε με το ίδιο κέφι και θα μπορούσαμε να βάλουμε στο πρόγραμμα μας την επίσκεψη του μουσείου Μαραθωνίου δρόμου που δεν προλάβαμε να δούμε.

Είμαστε έτοιμοι για νέες αποδράσεις πάντα με κέφι και χαρά να βγάλουμε τα 2CV μας στο δρόμο και να χαρούμε την οδήγηση τους

Μερικές φωτογραφίες από την συνάντηση:

18-11-2014|Categories: Εκδηλώσεις||