Αγαπητά μέλη,
Η λέσχη μας είναι εδώ και πολλά χρόνια μέλος της Ομοσπονδίας ορειβατικών και φυσιολατρικών συλλόγων και κάθε χρόνο συμμετέχουμε με αντιπροσωπεία μας στην κοπή πίτας της (επισυνάπτεται εγκύκλιος – πρόσκληση).

Εφέτος το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας απεφάσισε να πραγματοποιήσει την κοπή πίτας με δενδροφύτευση στον βουνό του Υμηττού στην θέση «Κουταλά». Η λέσχη μας θα συμμετάσχει σε αυτή τη όμορφη εκδήλωση με όλα τα μέλη και αυτοκίνητα τους που θέλουν να έρθουν να συμμετάσχουν στην ενέργεια αυτή και μετά να κάνουμε και μία πολλή ωραία βόλτα με φαγητό στον Υμηττό.

Θα συναντηθούμε την Κυριακή στις 10:30 π.μ. στη είσοδο του Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αεροπορίας 251 (2ον κατά σειρά στο ρεύμα ανόδου από τη Λ. Μεσογείων) και θα αναχωρήσουμε με την καθοδήγηση της Βάνα Σεφεριάδου να επισκεφθούμε με τα αυτοκίνητα μας την θέση «Κουταλά» για να συμμετάσχουμε στην δενδροφύτευση και στην κοπή πίτας.

Πιστεύουμε ότι θα είναι μία πολλή ωραία εκδήλωση και η λέσχη μας θα συμμετάσχει και θα δώσει το παρόν με τα μέλη της σε μία ενέργεια οικολογική που έχει ανάγκη το βουνό του Υμηττού με τις καταστροφικές πυρκαγιές που έχουν εκδηλωθεί τα τελευταία χρόνια.

Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών (βροχή) η εκδήλωση θα αναβληθεί.

Εκ μέρους του Δ.Σ.

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 1η ΤΟΥ 2014