Αγαπητά μέλη και φίλοι,

Η χρονιά που πέρασε ήταν μία από τις ποιο δύσκολες λόγω των οικονομικών προβλημάτων που μαστίζουν όλους μας στην Ελλάδα.

Παρ’ όλα αυτά η ΕΛΦ2CV μπόρεσε και λειτουργήσει να μας δώσει ένα τόνο χαράς και αισιοδοξίας με τις εκδηλώσεις της εντός και εκτός της χώρας, και στόχο μας είναι να συνεχίσει καλύτερα το νέο έτος με περισσότερες εκδηλώσεις και δραστηριότητες.

Για μία ακόμη χρονιά έχουμε τη χαρά να σας προσκαλέσουμε στο κόψιμο της πρωτοχρονιάτικης πίττας την Κυριακή 12.01.2014 και ώρα 16:00 στα γραφεία της Λέσχης όλα τα μέλη αλλά και τους φίλους που θέλουν να μοιραστούν μαζί μας αυτές τις ωραίες στιγμές.

Με ενθουσιασμό σας ανακοινώνουμε ότι θα έχουμε πολλά νέα είδη για τις αγορές σας που έχουμε εμπλουτίσει το «μαγαζί» της Λέσχη μας όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες.

Ο πρωτοχρονιάτικος μποναμάς θα υπάρχει πάντα στο φλουρί της πίττας για τα μέλη, και θα έχουμε την περιέργεια να δούμε ποιος θα είναι ο τυχερός.

Τα νέα μας είδη που για πρώτη φορά θα διατεθούν στην εκδήλωση για το κόψιμο της πίττα μας είναι τα εξής :

Συλλεκτικές κούπες :

Θήκες για τα έντυπα που αφορούν το 2CV μας (ασφάλεια , δίπλωμα , άδεια, ΚΤΕΟ, κλπ):

Συλλεκτικά φούτερ με το σήμα της Λέσχης :

Για του φίλους που δεν μπορούν να παρευρεθούν στη πίττα λόγω αποστάσεως , μπορούν να αποκτήσουν τα είδη στέλνοντας ένα email στο info@2cvclub.gr

και μπορούμε να τους τα στείλουμε με αντικαταβολή.

Σας περιμένουμε να ευχηθούμε από κοντά ο ένας στον άλλον χρόνια πολλά με υγεία και δημιουργικό το 2014.

Εκ μέρους του Δ.Σ.