Αγαπητά μέλη και φίλοι,

Η λέσχη μας διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία την 5η συνάντηση ιστορικών Citroen στο καφέ ΟΑΣΙΣ στο Ζάππειο, και φέτος ξεπέρασε κάθε προσδοκία από τον αριθμό των συμμετοχών που έφτασαν τις 87, με ευνοϊκό καιρό που βοήθησε και διευκόλυνε στην προσέλευση των αυτοκινήτων και του κόσμου.

Φέτος γιορτάσαμε τα 100 χρόνια ζωής της εταιρείας Citroen που δημιούργησε όλα αυτά τα αριστουργήματα του παρελθόντος, που συνεχίζει να δημιουργεί καινοτόμα αυτοκίνητα, και είχαμε χορηγό και συμπαραστάτη την CITROEN ΕΛΛΑΣ όμιλος ΣΥΓΓΕΛΙΔΗ που μας βοήθησε στην προσπάθεια αυτή και είχε παρουσία μετά του εκπροσώπου της κ. Γιάννη Καραβά, αλλά και συγχρόνως με παρουσίαση νέων μοντέλων αυτοκινήτων στο χώρο του Ζάππειου.

Μετά το τέλος προσέλευσης των αυτοκινήτων, μαζευτήκαμε στον χώρο του ΟΑΣΙΣ και κατόπιν από σύντομη ομιλία του προέδρου Δ.Σ. Δημήτρη Αμούργη, και σύντομο χαιρετισμό από τον πρόεδρο του Δ.Σ. της ΕΟΦΙΛΠΑ κ. Δημήτρη Βερναδάκη, που είχαμε την τιμή και χαρά να είναι μαζί μας στην εκδήλωση αυτή, παρουσιάστηκε ένα βίντεο και ιστορικές φωτογραφίες που επιμελήθηκε και εξαιρετικά παρουσίασε το μέλος μας Γιάννης Γλυνιαδάκης. Στο τέλος της εκδήλωσης έγινε ομαδική αναχώρηση και βόλτα στα Νότια προάστια.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη και φίλους που με την συμμετοχή τους στήριξαν την εκδήλωση αυτή και η παρουσία των αυτοκινήτων τους έδωσε ξεχωριστή ομορφιά.

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο της συνάντησης:

Ευχόμαστε και του χρόνου να συνεχίσουμε με μία ακόμη πετυχημένη εκδήλωση.

Εκ μέρους του Δ.Σ.