Αγαπητά μέλη και φίλοι,
Η 5η Γαλλική αυτοκινητοδρομία που διεξάγει την Κυριακή 19.01.2014 πέρασε στην ιστορία ως η καλύτερη από όλες που έχουν γίνει σύμφωνα με τα σχόλια των παρευρισκομένων που έχουν συμμετάσχει σε αρκετές από τις προηγούμενες.

Η λέσχη μας ήταν για πρώτη φορά συνδιοργανωτής με την λέσχη κλασσικού αυτοκινήτου ΟΡΚΑ και έδωσε δυναμικό παρόν με συμμετοχή αρκετών αυτοκινήτων 2CV , DS , GSA , CX , που συνέβαλαν στο όμορφο θέαμα που είχαμε με την παρουσία και άλλων Γαλλικών αυτοκινήτων , PEUGEOT , RENAULT , SIMCA.

Το μουσείο οίνου της οικογένειας Μάρκου είναι ένας από του ωραιότερους χώρους που υπάρχουν στην Αττική , και ο ιδιοκτήτης του κ. Σπύρος Μάρκου είναι ιδιοκτήτης και καθημερινός χρήστης 2CV, που με άρτια οργάνωση μας φιλοξένησε και μας έκανε να αισθανθούμε άνετα και φιλικά.

Όταν τέλειωσε η προσέλευση των οχημάτων γύρω στης 11:30 , η κριτική επιτροπή ανέλαβε δουλειά , και κατά την γνώμη μας τα πήγε πολύ καλά! Είχαμε την χαρά σαν λέσχη , το μέλος μας Θέμις Τέλογλου να κερδίσει το βραβείου το ομορφότερου 2CV, και η απονομή να γίνει μέσω πολλών χειροκροτημάτων από το κοινό.

Θα μπορέσετε να βρείτε πολλές φωτογραφίες στην σελίδα μας στο facebook και όσοι ήρθατε να θυμηθείτε τις όμορφες στιγμές που περάσαμε , και για σας που δεν μπορέσατε να έρθετε να απολαύσετε τα όμορφα αυτοκίνητα, και να προετοιμαστείτε για την επόμενη συνάντηση που θα μπορέσετε να συμμετάσχετε με τα αυτοκίνητα σας.

Ευχαριστούμε όλα τα μέλη και φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους και συμμετοχή τους, επίσης προσωπικά των κ. Σπύρο Μάρκου για την άψογη φιλοξενία στον χώρο του αλλά και το service που παρείχε το προσωπικό του σε όλα τα επίπεδα (καφέ, κρουασάν , φαγητά –μπουφές , ποτά), και να ευχηθούμε να μπορέσουμε να οργανώσουμε την επόμενη συνάντηση μαζί με την ΟΡΚΑ το ίδιο καλά ή καλύτερα δίνοντας την ευκαιρία στου φίλους του Γαλλικού αυτοκινήτου να βρεθούν από κοντά.

Εκ μέρους του Δ.Σ.