Η Ελληνική Λέσχη φίλων 2CVμε την συνεργασία – υποστήριξη του my2cv.gr και του “La Noche bar restaurant” οργανώνει την 1η συνάντηση ιστορικών Citroen αυτοκινήτων στην Ελλάδα. Η συνάντηση θα γίνει την Κυριακή 29/11/2015 στο “La Noche bar restaurant” Μαρίνα Αλίμου και καλεσμένα είναι όλα τα ιστορικά αυτοκίνητα – αριστουργήματα της Γαλλικής εταιρείας. Ευπρόσδεκτα είναι και όποια young timers (νεώτερα μοντέλα) θέλουν να γιορτάσουν μαζί μας καθώς και όλοι οι φίλοι του ιστορικού αυτοκινήτου.

Στον όμορφο και φιλόξενο χώρο του “La Noche bar restaurant” θα γίνει ιστορική αναδρομή στην εξέλιξη της Citroen DS από το 1955 που πρωτοπαρουσιάστηκε μέχρι και το 1975 από σταμάτησε η παραγωγή της. Ο λόγος της παρουσίασης του θρύλου της αυτοκίνησης, της αγαπημένης μας θεάς, συνδυάζεται με τον εορτασμό των 60 χρόνων από την γέννηση της και η πρώτη συνάντηση ιστορικών Citroen θα είναι αφιερωμένη στα 60 γενέθλια της. Σας προσκαλούμε να τα γιορτάσουμε όλοι μαζί.

Δεν υπάρχει καμία οικονομική υποχρέωση για τους συμμετέχοντες, εκτός της προσωπικής κατανάλωσης τους στο “La Noche bar restaurant”.

Η ώρα προσέλευσης είναι 10.30 το πρωί και θα κρατήσει μέχρι τις 13.00 όπου θα ακολουθήσει βόλτα των ιστορικών οχημάτων προς το Λαύριο όπου θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες στην συνάντηση.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

– 10:30 – 11:30 Προσέλευση και υποδοχή συμμετεχόντων.

-11:30 – 11:45 Χαιρετισμός και ομιλία από το Δ.Σ. της λέσχης.

-11:45 – 12:15 Παρουσίαση της ιστορίας του CitroenDS.

-12:30 – 13:00 -αναχώρηση για βόλτα στο Λαύριο.

Θα υπάρχουν και αναμνηστικά t-shirts της 1ης συνάντησης ιστορικών Citroen αυτοκινήτων καθώς και άλλα είδη.