Αγαπητά μέλη και φίλοι,

Η 28η Πανελλήνια συνάντηση πέρασε στην ιστορία σαν μία από τις ωραιότερες συναντήσεις!!

Ξεκινήσαμε κάποια αυτοκίνητα από την Παρασκευή 25.05.2018 με προορισμό το Camping Pefki, για να προετοιμάσουμε την οργάνωση της υποδοχής των συμμετεχόντων και έναρξης της συνάντησης την επόμενη μέρα.

Το βράδι μας βρήκε στο camping σε ένα από τα σπιτάκια (που σημειωτέο είχαν γίνει ανάρπαστα) όλους μαζί με λίγο κρασάκι και μεζεδάκια. Εκεί γνωρίσαμε και το νέο μας μέλος από Θεσσαλονίκη , Γιάννη Ιωάννου με ένα όμορφο κόκκινο 2CV.

Την επομένη το νωρίς το πρωί , αφού τελειώσαμε την προετοιμασία για την υποδοχή των συμμετεχόντων αλλά και για το βραδινό μας γλέντι, οι πρώτες συμμετοχές έφθασαν με το μέλος μας Γιώργο Ταταριώτη από Βόλο και ένα ζευγάρι φίλων του από την Νάουσα με ένα υπέροχο Pony.

Η ευχάριστη έκπληξη ήρθε από Ξάνθη όπου το μέλος μας ο Τζαβίτ με το φίλο Ερκάν ήρθαν να μας τιμήσουν με την παρουσία τους μετά από αρκετά χρόνια. Να προσθέσουμε ότι εκτός από τον πάντα παρόντα στις Πανελλήνιες συναντήσεις , μέλος μας Μάριο Πίντζα από Θεσσαλονίκη και την συμμετοχή του παλιού μας μέλους Α.Λιόλιου από Ηγουμενίτσα με την οικογένεια του.

Μεσημέρι έφτασε και το κονβόι από Αθήνα που μέσα σε αυτά υπήρχε και ένα ιστορικό Citroen BX.

Την καθορισμένη ώρα το απόγευμα μαζευτήκαμε στην παραλία έξω από το camping που γέμισε 2CV & Citroen για την καθιερωμένη αναμνηστική φωτογραφία μας, καθώς για την γνωριμία μας με τα νέα πρόσωπα της συνάντησης και την πώληση των αναμνηστικών t-shirts που έγιναν και αυτά ανάρπαστα. Να ευχαριστήσουμε τον σχεδιαστή μέλος μας Α. Περράκη για την άλλη μία φορά πετυχημένο σχέδιο και χρώματα των t-shirts.

Βραδιάζοντας, ξεκίνησε το BBQ με πολύ καλής ποιότητας σουβλάκια που το ψήσιμο τους επιμελήθηκαν ο Γ. Παναγιωτόπουλος με τον Α. Γκούβα και το νέο μας μέλος Γ. Ιωάννου, άριστα σε ψήσιμο και γεύση.

Στο bar ο Β. Χριστόπουλος άρχισε να μας προμηθεύει με ποτά και μπύρες και ο Γ. Χωριανόπουλος μας διασκέδασε με πολύ καλή μουσική μέχρι αργά το βράδι.

Την άλλη μέρα, μετά το πρωινό συγκεντρωθήκαμε στην πύλη του camping για την καθιερωμένη ημερήσια βόλτα, και ξεκινήσαμε κατά τις 11:00 με προορισμό το ορεινό χωριό Αγδίνες, όπου στο καφενείο «Λιοτρίβι» ο Κώστας μας περίμενε με ένα χαμόγελο για να μας σερβίρει καφέ, τσάι, αναψυκτικά, μπύρα και τσίπουρο.

Συνεχίσαμε την περιήγηση μας στο βουνό και μιας και είχε περάσει η ώρα πήγαμε στον Άγιο Νικόλαο στα Ελληνικά στην ταβέρνα ο Παράδεισος όπου μας περίμεναν για να μας συνοδεύσουν στο ιδιωτικό parking ώστε να χωρέσουν όλα τα αυτοκίνητα και μετά στην ταβέρνα σε ένα εκπληκτικό σημείο με θέα το Αιγαίο και το μικρό νησάκι απέναντι από την παραλία.

Άλλοι πήγαν για μπάνιο στην παραλία, άλλοι κάθισαν για φαγητό , αλλά οι περισσότεροι έκαναν και τα δύο.

Μετά το πολύ καλό φαγητό, ξεκινήσαμε την απογευματινή μας επιστροφή για το camping για να ξεκουραστούμε για την συνέχεια. Το απόγευμα είχαμε μία ακόμη έκπληξη με το μέλος μας από την Κόρινθο Ν. Αλεξανδράκο να καταφθάνει με το 2CV και την σύζυγο του.

Το βραδάκι έγιναν και οι απονομές στα μέλη μας από την Ξάνθη σαν την πιο μακρινή σε χιλιόμετρα συμμετοχή, στο πιο παλιό Citroen στους φίλους από την Νάουσα και στο πιο παλιό 2CV αλλά και συγχρόνως μεγαλύτερο σε ηλικία συμμετέχοντα το μέλος μας Γ. Κροπίδη.

Συνεχίσαμε την βραδιά με μουσική, χορό , γέλιο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Την άλλη μέρα, αφού μαζέψαμε τα πράγματα μας, ξεκινήσαμε τον δρόμο της επιστροφής γεμάτοι με πολλές ωραίες αναμνήσεις και έτοιμοι για τις επόμενες εξορμήσεις τη λέσχης μας.

Να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη και φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους, και να ευχηθούμε σύντομα να τα ξαναπούμε από κοντά.

Πολλές φωτογραφίες από την συνάντηση θα βρείτε στο Facebook της λέσχης.

Εκ μέρους του Δ.Σ.