«Αγαπητά μέλη και φίλοι,

Η 2η συνάντηση ιστορικών Citroen, έγινε με μεγάλη επιτυχία στο Ζάππειο την Κυριακή 27.11.2016, με την βοήθεια του καιρού που έκανε ένα διάλλειμα καλοκαιρίας ακριβώς όσο χρειάζονταν για να πραγματοποιηθεί η συνάντηση.

Εφέτος μαζεύτηκαν πενήντα τρία αυτοκίνητα στην κεντρική είσοδο του Ζάππειου από την πλευρά την Λ. Αμαλίας, με ξεχωριστή και πολυάριθμη συμμετοχή των 2CV που είχαν την τιμητική τους μίας και η φετινή συνάντηση ήταν αφιερωμένη στα 30 χρόνια λειτουργίας της ΕΛΦ 2CV & Citroen.

Μετά την συγκέντρωση των αυτοκινήτων, και βάσει του ανακοινωμένου προγράμματος έγινε μία προβολή για την ιστορία των 30 χρόνων της λέσχης, (ή ίδια που προβλήθηκε στην αντίστοιχη δεξίωση που πραγματοποιήθηκε στην λέσχη την 19.11.2016) και μία σύντομη αναφορά στα πεπραγμένα αυτής.

Η προγραμματισμένη βόλτα στα νότια προάστια που είχε ανακοινωθεί , δεν μπόρεσε να πραγματοποιηθεί λόγω κακοκαιρίας, που άρχισε ευθύς αμέσως μετά την λήξη της συνάντησης στις 1:00 μ.μ.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συντελεστές της 2ης συνάντησης ιστορικών Citroen, τα μέλη του Δ.Σ. και τα μέλη της λέσχης που εργάστηκαν για αυτή τη συνάντηση, το forum my2cv.gr , το café ΟΑΣΙΣ, και την διοίκηση του «Ζάππειο Μέλαθρον», που ο καθένας από την πλευρά του συνείσφερε το καλύτερο για την επιτυχία αυτή, και πάνω από όλα του συμμετέχοντες που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Ευχόμαστε στην συνέχεια πραγματοποίησης νέων εκδηλώσεων και συναντήσεων στο μέλλον.

Εκ μέρους του Δ.Σ.»