Αγαπητά μέλη και φίλοι,

Η λέσχη μας συμμετείχε για μία ακόμη φορά στην 23η Παγκόσμια συνάντηση 2CV που πραγματοποιήθηκε την περίοδο 30.07 με 04.08.2019 στο Samobor της Κροατίας, με 22 συμμετοχές.

Ξεκινήσαμε από Αθήνα , Θεσσαλονίκη , Ξάνθη τη τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου και στην συνάντηση μας πλαισίωσαν φίλοι από τα Γρεβενά και την Νάουσα που μας βρήκαν εκεί.

Ο καιρός σε μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν άστατος με σποραδικές καταιγίδες που δυσκόλευαν την διαμονή και μετακίνηση στην συνάντηση, αλλά το καλό πνεύμα των συμμετεχόντων, καθώς και η προσπάθεια των οργανωτών βοήθησε όλες οι δυσκολίες να ξεπεραστούν.

Ως συνήθως οι βραδιές στην μεγάλη σκηνή με τις συναυλίες και τον χορό είναι αυτές που ενώνουν τον κόσμο και δημιουργούν το αίσθημα φιλίας και αλτρουισμού μεταξύ των συμμετεχόντων, και εκεί η λέσχη μας είχε δυναμική παρουσία.

Το καθιερωμένο Ελληνικό γλέντι έγινε για μία ακόμη φορά με την συμμετοχή όλων των μελών και φίλων που ήταν στην συνάντηση, και συμμετείχαμε στην συναντήσεις των προεδρείων των λεσχών για να διατυπώσουμε κάποιες απόψεις για την συνάντηση, παρατηρήσεις για βελτιώσεις, και στην τελευταία συνάντηση για την ψηφοφορία της μεθεπόμενης συνάντηση του 2023 με υποψήφιες χώρες την Ιταλία και Σλοβενία.

Το βράδυ του Σαββάτου ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας με νικήτρια την Σλοβενία, όπου μετά έγινε και το ανάλογο πάρτυ. Τα νεότερα παιδία της λέσχης έθεσαν τον προβληματισμό υποψηφιότητας της Ελλάδας για το 2025…… είναι κάτι που θα εξετασθεί στο κοντινό μέλλον.

Η επιστροφή μας άρχισε την Κυριακή 4.8.2019 , άλλα μέλη ακολούθησαν το πολύ καλά οργανωμένο εκ μέρους των Κροατών Raid Adriatic , άλλα μέλη ακολούθησαν την διαδρομή Δαλματικών ακτών, Μαυροβουνίου , Αλβανίας, Ελλάδα, και άλλα γύρισαν μέσω Ιταλίας.

Μετά την πετυχημένη συνάντηση της Κροατίας, έχουμε στο μυαλό μας την επόμενη που είναι στην Ελβετία το 2021 και ήδη οι φίλοι μας Ελβετοί μας μοίρασαν πληροφορίες και ενημερωτικό υλικό με περίπτερο που είχαν στον χώρο της συνάντησης.

Ευχόμαστε να είμαστε καλά και να έχουμε ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή στην επόμενη.

Εκ μέρους του Δ.Σ.