Αγαπητά μέλη και φίλοι,

Η λέσχη μας πιστή στο ραντεβού της με τις Φθινοπωρινές εκδηλώσεις, ξεκίνησε με την πρώτη ημερήσια εκδρομή την Κυριακή 22.09.2019 στα Δερβενοχώρια.

Συγκεντρωθήκαμε το πρωί της Κυριακής στις 10.00 στο χώρο στάθμευσης του super market Σκλαβενίτης στο τέλος της Αχαρνών , και ξεκίνησαν 15 αυτοκίνητα με ευχάριστη έκπληξη την συμμετοχή ενός νέου μας μέλους του Φαίδωνα με ένα απίστευτο Mehari.

Στην διαδρομή από Αγ. Αναργύρους προς Χασιά συναντήσαμε και άλλα δύο αυτοκίνητα που μας περίμεναν για να φτάσουμε μετά από περίπου 45 λεπτά στον πρώτο μας προορισμό βάσει προγράμματος, το αρχαιο φρούριο Φυλής , όπου μας περίμενε ένα άλλο νέο μέλος ο Νίκος με ένα μπουκάλι τσίπουρο και ποτηράκια για το καλωσόρισμα μαζί με το όμορφο κίτρινο Pony που έφερε μαζί του.

Στη συνέχεια αφού κάναμε μια μικρή ξενάγηση στο χώρο του φρουρίου , συνεχίσαμε τον δρόμο μας για τα Σκούρτα όπου κάναμε μια μικρή στάση σε αρτοποιείο για τα απαραίτητα του πικ-νικ , και συνεχίσαμε ανατολικά προς Πάρνηθα μέσα από ένα πευκοδάσος με πολύ ωραία χωμάτινη διαδρομή. Εκεί μας περίμενε ο φίλος μας Δημήτρης Χωριανόπουλος για να μας οδηγήσει σε ένα χώρο με δύο εξωκλήσια, ένα παλιό και ένα νεότερο όπου ξεκινήσαμε το καθιερωμένο μας μεσημεριανό γεύμα στη φύση.

Ο άτυπος διαγωνισμός καλύτερου σπιτικού φαγητού ξεκίνησε μεταξύ των μελών και φίλων , και συνεχίστηκε με πολύ κρασί και τσίπουρο, καθώς και τα καθιερωμένα πειράγματα και αστεία.

Το απογευματάκι αφού είχαμε χορτάσει το φαγητό μας αλλά και την επαφή μας με την φύση, ξεκινήσαμε τον δρόμο της επιστροφής, έχοντας γεμίσει τι μυαλό μας με πολύ όμορφες εικόνες και αναμνήσεις από μια πολύ πετυχημένη εκδρομή με συμμετοχή 18 αυτοκινήτων.

Είμαστε έτοιμοι για τις επόμενες αποδράσεις και εκδηλώσεις της Λέσχης μας.

Φωτογραφικό υλικό μπορείτε να βρείτε στο FB της Λέσχης.

Εκ μέρους του Δ.Σ.