Αγαπητά μέλη και φίλοι,
Μετά από τις καλοκαιρινές μας διακοπές, ήρθε η ώρα να μαζευτούμε πάλι και να ξεκινήσουμε τις ημερήσιες βόλτες, εκδρομές, εκδηλώσεις, τεχνικά σεμινάρια, κλπ.

Για το λόγο αυτό, ξεκινήσαμε τις δραστηριότητες μας με την προβολή φωτογραφικού υλικού από την Παγκόσμια συνάντηση 2CV που πραγματοποιήθηκε στην Πορτογαλία στο χώρο της Λέσχης στις 15.09.2017, και συνεχίζουμε με την πρώτη Φθινοπωρινή μας βόλτα με προορισμό το κτήμα «Οινότρια Γη Κώστα Λαζαρίδη», στο Καπανδρίτι και μετά θα συνεχίσουμε για τα Βασιλικά κτήματα στο Τατόϊ.

Η εκκίνηση θα γίνει στις 10:30 το πρωί της Κυριακής 24.09.2017 στο παρκινγκ του «Mega ΑΒ» στον παράλληλο της Εθνικής οδού (στο 11ο χλμ) στην γέφυρα της Βαρυμπόμπης όπου στρίβουμε δεξιά για Ν. Ερυθραία – Εκάλη και μετά ακολουθούμε τον παράλληλο της Εθνικής οδού αριστερά στο πρώτο φανάρι.

Κατόπιν θα ακολουθήσουμε την διαδρομή παράλληλα της Εθνικής οδού μέσω Αγ. Στεφάνου με προορισμό το Καπανδρίτι και το Οινοποιείο του Κώστα Λαζαρίδη όπου θα ξεναγηθούμε στον χώρο και θα έχουμε την ευκαιρία να γευτούμε τις ποικιλίες κρασιών και υπάρχει και η δυνατότητα αγοράς των.

Θα συνεχίσουμε με προορισμό την Μαλακάσα για να ακολουθήσουμε την ορεινή διαδρομή της Πάρνηθας μέσω Αγ. Μερκουρίου και να καταλήξουμε στο Τατόϊ στα Βασιλικά ανάκτορα όπου θα κάνουμε πικ νικ σε τοποθεσία που δίνεται η δυνατότητα για να απολαύσουμε τους σπιτικούς μας μεζέδες με συνοδεία κρασιού και τσίπουρου.

Ελάτε λοιπόν να ξεκινήσουμε τις Φθινοπωρινές μας εξορμήσεις και να κάνουμε χιλιόμετρα με τα αγαπημένα μας 2CV και Citroen.

Στην παρέα μας είναι ευπρόσδεκτοι εκτός από τα μέλη της Λέσχης και όλοι φίλοι που διαθέτουν ιστορικά αυτοκίνητα και θέλουν να μας ακολουθήσουν.

Παρακάτω θα δείτε λεπτομερείς οδηγίες σχετικά με την διαδρομή, και για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλέσετε τον Δημήτρη Αμούργη στο τηλ. 6944585633.

Εκ μέρους του ΔΣ.