Αγαπητά μέλη και φίλοι Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά! Η Λέσχη στα πλαίσια του προγράμματος εκδρομών με τίτλο «Ανακαλύπτοντας την Αττική» οργανώνει την πέμπτη κατά σειρά βόλτα στη περιοχή της Ελευσίνας και στα «μυστήρια» της. Το παρακάτω κείμενο είναι γραμμένο από το μέλος μας Βάνα Σεφεριάδου που οργανώνει τη βόλτα αυτή. ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΛOΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΜΑΪΟΥ 2014 ΕΚΚΙΝΗΣΗ : Θα συγκεντρωθούμε στις 10:30 π.μ. στη Λεωφόρο Καβάλας «στο περίπτερο του Χαϊδαρίου» στην έξοδο μετά το Σχιστό δεξιά. Επίσης, σας ενημερώνουμε για δυνατότητα δεύτερου εναλλακτικού σημείου συνάντησης για όσους έρχονται από τα βορειοανατολικά προάστια της Αθήνας και εν γένει της Αττικής και θα χρησιμοποιήσουν την Αττική Οδό.

Το δεύτερο σημείο αυτό θα είναι μπροστά από την πύλη του Θριάσιου Νοσοκομείου το οποίο βρίσκεται αφού βγείτε από την έξοδο 2 της Αττικής Οδού (πινακίδα Μαγούλα) και αμέσως μετά θα ακολουθήσετε τις πινακίδες με κατεύθυνση για το Νοσοκομείο.

Η ώρα της συνάντησης μας στην είσοδο του Θριασίου Νοσοκομείου θα είναι στις 11:45 , και μετά θα κατευθυνθούμε για τον αρχαιολογικό χώρο της Ελευσίνας όπου θα βρεθούμε με την ομάδα που θα έρχεται από του σημείου του ραντεβού του περιπτέρου Χαιδαρίου στις 10:30.

Υπολογίζουμε η συνάντηση και των δύο ομάδων στην είσοδο του αρχαιολογικού χώρου να είναι μεταξύ 11:15 – 11:30.

Στην συνέχεια θα μεταβούμε στον Αρχαιολογικό χώρο της Ελευσίνας, όπου θα μας γίνει ξενάγηση στο χώρο και στο μουσείο. Υπάρχει εισιτήριο για την είσοδο, αλλά συνήθως την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα η επίσκεψη είναι δωρεάν. Μετά θα ακολουθήσει ΠΙΚ-ΝΙΚ. Αν ο καιρός το επιτρέπει θα πάμε για πίκ-νικ στο πευκόδασος του Αγ. Γιώργη Κιάφα. Επίσης εκεί υπάρχει εκτροφείο με παγώνια και άλλα πουλιά και ζώα. Αν ο καιρός δεν το επιτρέπει θα πάμε σε ταβέρνα της Μάνδρας . Για το σημείο συνάντησης στο Θριάσιο Νοσοκομείο (έξοδος από Αττική οδό) μπορείτε να έχετε σαν τηλέφωνο επαφής το 6944585633 αν τυχόν χρειάζεσθε κάποια διευκρίνιση.

Για το σημείο συνάντησης του περιπτέρου Χαϊδαρίου, μπορείτε να έχετε σαν τηλέφωνο επαφή το 2106523408 ή 6977862852.
Εκ μέρους του Δ.Σ.