Αγαπητά μέλη και φίλοι,
Την Κυριακή 17.01.2016 πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή πίτας στο εντευκτήριο της Λέσχης μας με πλήθος μελών και φίλων σε μία γιορτή για το καλωσόρισμα της νέας χρονιάς ή οποία αποτελεί σταθμό στην ιστορία της λέσχης, μιας και γιορτάζουμε την 3η δεκαετία της ζωής της.

Μετά τον καθιερωμένο λόγο από τον πρόεδρο του Δ.Σ. Δημήτρη Αμούργη με μία μικρή αναφορά στα πεπραγμένα της χρονιάς , αναφορά για της δραστηριότητες για την νέα χρονιά και μαζί με τις καθιερωμένες ευχές, τον λόγο έλαβε και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ορειβατικών και Εκδρομικών Σωματείων που ανήκει η λέσχη μας κ. Βασίλης Κατσαντώνης και απεύθυνε ένα μικρό χαιρετισμό προς του παρευρισκόμενους και το σωματείο μας.

Προχωρήσαμε στο κόψιμο της πίτας και το φλουρί το κέρδισε το μέλος μας και πρόεδρος της ομοσπονδίας Βασίλης Κατσαντώνης, που του ευχηθήκαμε όλοι συγχαρητήρια και μία καλή χρονιά.

Αφού μοιράστηκαν όλα τα κομμάτια της πίτας στα μέλη, και κατόπιν και στους φίλους μας, προχωρήσαμε στην λαχειοφόρο αγορά με συνολικά 60 δώρα περίπου, και πολλούς τυχερούς.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους που παρευρέθηκαν στην γιορτή μας, μέλη και φίλους , και την Λέσχη ΟΡΚΑ που έδωσε το παρόν με αντιπροσωπεία του Δ.Σ. με επικεφαλής τον αντιπρόεδρο της κ. Χρήστο Τάγκαλο.

Φωτογραφικό υλικό θα βρείτε στο F.B. της λέσχης μας.

Να ευχηθούμε και πάλι σε όλους καλή χρονιά με υγεία και καλά χιλιόμετρα!!

Εκ μέρους του Δ.Σ.