Αγαπητά μέλη και φίλοι,
Το Σάββατο 19.11.2016 έγινε η γιορτή στα γραφεία της λέσχης για τα 30 χρόνια λειτουργίας. Ήταν μία πρωτόγνωρη εμπειρία για μας , αλλά και για το χώρο του αυτοκινήτου όπου μαζευτήκαν σχεδόν όλες οι λέσχες γύρω από το ιστορικό αυτοκίνητο και την μοτοσυκλέτα, καθώς και των εκδρομικών σωματείων. Επίσης παράλληλα είχαμε εκπροσώπηση από τις ομοσπονδίες ΟΦΟΕΣΕ , Ε.Ο.Ο.Ε και ΕΟΦΙΛΠΑ.

Οι εκπρόσωποι, των άλλων λεσχών και σωματείων άρχισαν να έρχονται από νωρίς και να παραλαμβάνουν τα καρτελάκια εισόδου από την γραμματεία στον εξωτερικό χώρο, όπου είχαν παρκάρει πάνω στο πεζοδρόμιο τρία αντιπροσωπευτικά αυτοκίνητα της λέσχης μας, ένας βάτραχος, ένα PONYM , ένα ΑΜΙ6 και ένα 2CV Charleston. Παράλληλα μπροστά είχαν παρκάρει όλα τα αυτοκίνητα των μελών.

Επίσης, την ωραία αυτή εμφάνιση την έκανε πιο εντυπωσιακή ο νέος εξωτερικός φωτισμός, καθώς και τα τρία νέα banners με το σήμα της λέσχης που κοσμούσαν τον εξωτερικό χώρο. Παράλληλα μέσα στην είσοδο, είχε ξεκινήσει το catering να σερβίρει το ποτό καλωσορίσματος για τους καλεσμένους, που είτε μιλούσαν στον εξωτερικό χώρο είτε μέσα με απολαμβάνοντας την μουσική.

Πολλά παλιά μέλη, με ιστορία στην λέσχη άρχισαν να καταφθάνουν, και η συγκίνηση της συνάντησης πάλι μετά από κάποια χρόνια ήταν διάχυτη.

Στις 21:15, ξεκίνησε η εκδήλωση μας με ένα καλωσόρισμα από τον Γιάννη Γλυνιαδάκη, και αμέσως μετά ξεκίνησε η προβολή του φωτογραφικού υλικού από το παρελθόν και σε θεματικές ενότητες όπου η συγκίνηση για τους παλιά μέλη και φίλους ήταν μεγάλη, και η αναπόληση των παλιών στιγμών έκδηλη. Επίσης το ενδιαφέρον των νέων μελών αλλά των καλεσμένων ήταν μεγάλο και η προσήλωση τους από την αρχή μέχρι το τέλος της ταινίας αυτής χαρακτηριστική. Στο τέλος δε, υπήρξε ένα παρατεταμένο χειροκρότημα ανταπόδοση όλων αυτών που είδαν.

Κατόπιν ανέλαβε τον λόγο ο πρόεδρος του Δ.Σ. Δημήτρης Αμούργης, με μία ιστορική αναδρομή στην πορεία της λέσχης, για τα πεπραγμένα της στην Ελλάδα και εξωτερικό, καθώς αναφορά για το παρόν και το μέλλον της λέσχης. Στην συνέχεια ο πρόεδρος της ΟΦΟΕΣΕ και συγχρόνως μέλος μας Βασίλης Κατσαντώνης απεύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό, δίνοντας έμφαση στα νέα παιδιά που πλαισιώνουν την λέσχη.

Με την σειρά των λόγων να έχει ολοκληρωθεί, περάσαμε στις απονομές του σήματος των 30 ετών στου παλιούς προέδρους της λέσχης όπου και αυτοί με την σειρά τους έκανα μία ολιγόλεπτη ομιλία και χαιρετισμό. Στην συνέχεια όλοι εκπρόσωποι των ομοσπονδιών λεσχών και σωματείων, παρέλαβαν το αναμνηστικό δώρο τους και συγχρόνως πολλές από αυτές μας απένειμαν αναμνηστική πλακέτα και τους ευχαριστούμε ιδιαιτέρως και με μεγάλη συγκίνηση.

Τέλος, απονεμηθεί και αναμνηστικό στον πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής της 13ης Παγκόσμιας Συνάντησης 1999 τον φίλο, μέλος μας αγαπητό Άρη Σκαμνέλο όπου το παρέλαβε η σύζυγος του Πόπη Ζηνέλη και αυτή με την σειρά της μίλησε γι΄αυτόν και την λέσχη μας.

Στην συνέχεια ξεκίνησε ο μπουφές της εταιρείας Αμπλεώνες Μάρκου και μουσείο οίνου, με χορηγία εκ μέρους του κ. Σπύρου Μάρκου το κρασί σε απεριόριστη ποσότητα. Ο κ. Σπύρος Μάρκου είναι φίλος της λέσχης και λάτρης του 2CV όπου είναι και το καθημερινό αυτοκίνητο του του.

Το μαγαζί της λέσχης, είχε ξεκινήσει ήδη το μοίρασμα δωρεάν σε κάθε καλεσμένο ή μέλος του αναμνηστικού μπρελόκ για τα 30 χρόνια, και την διάθεση των αναμνηστικών ειδών.

Η μουσική άρχισε να ανεβαίνει και ο χορός ήταν το επόμενο βήμα για να ολοκληρωθεί η βραδιά. Σιγά – σιγά οι καλεσμένοι μας άρχισαν να φεύγουν, με τις καλύτερες εντυπώσεις και δίνοντας σε όλους μας θερμά συγχαρητήρια για την οργάνωση της εκδήλωσης, για τον μπουφέ, τα αναμνηστικά δώρα, την προβολή της ταινίας, τον χώρο που ήταν πολύ ελκυστικός γι’ αυτούς και εν γένει όλη την εξέλιξη της βραδιάς.

Θα θέλαμε για μία φορά ακόμη να ευχαριστήσουμε όλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους , και να ευχηθούμε και πάλι στην λέσχη μας χρόνια πολλά και να συνεχίσουμε τις δραστηριότητες, που ήδη κάνουμε, συγχρόνως δε να τις εμπλουτίσουμε με καινούργιες.

Σας ευχαριστούμε όλους, για την παρουσία σας στην μοναδική αυτή γιορτή!

Εκ μέρους του Δ.Σ.

Ο πρόεδρος Δ.Σ.
Δ. Αμούργης
Ο Γεν. Γραμματέας Α. Περάκης.