Αγαπητά μέλη και φίλοι .

Η εκδρομή της Σίφνου ήταν η πρώτη μας σε νησί και είχε μεγάλη συμμετοχή και ανταπόκριση από τα μέλη μας.

Ξεκινήσαμε την Παρασκευή με 14 αυτοκίνητα στο πλοίο και τη διάθεση μας στα ύψη.

Μετά από ένα ευχάριστο ταξίδι , ο οικοδεσπότης μας Γιάννης Χριστοδουλάκης μας περίμενε στο λιμάνι της Σίφνου με συνεργείο για βιντεοσκπόπηση, πήγαμε στο ξενοδοχείο για τακτοποίηση όπου μας περίμενε η σύζυγος του Δέσποινα για να μας δώσει τα κλειδιά του κάθε δωματίου.

Μετά την τακτοποίηση ξεκινήσαμε για την Απολλωνία όπου και φάγαμε σε ένα κεντρικό και αρκετά γνωστό εστιατόριο. Το φαγητό πολύ καλό και η παρέα σε μεγάλο κέφι για την πρώτη βραδιά μας.

Την επόμενη ημέρα την ώρα του πρωινού είχαμε τις τελευταίες αφίξεις , άλλα δύο 2CV και έτσι φτάσαμε συνολικά τα 17 αυτοκίνητα. Μετά το πρωινό ξεκινήσαμε για μπάνιο στον Πλατύ Γιαλό όπου συναντήσαμε και έναν άλλο φίλο με 2CV που μένει μόνιμα στο νησί.

Η θάλασσα ήταν υπέροχη και μετά το μπάνιο μας πήγαμε για μεσημεριανό φαγητό στην Χρυσοπηγή.

Το βράδυ ξεκινήσαμε όλοι μαζί για βόλτα στα σοκάκια του Αρτεμώνα , ένα όμορφο και γραφικό χωριό. Αξίζει κάποιος αν είναι στην Σίφνο να το επισκεφθεί.

H συνέχεια δόθηκε στην Απολλωνία όπου πήγαμε για ελαφρύ φαγητό και ποτό.

Την Κυριακή μετά το πρωινό πήγαμε στο Βαθύ για μπάνιο και κατόπιν για φαγητό σε μία υπέροχη ταβέρνα πάνω στη θάλασσα με εκλεκτούς μεζέδες και φαγητά. Ο Γιάννης είχε εξασφαλίσει ώστε και εδώ η παρέα να έχει τα καλύτερα τραπέζια πάνω στο κύμα.

Το απόγευμα κάναμε ίσως την καλύτερη μας βόλτα και πήγαμε στο Κάστρο , ένα χωριό με απίστευτη θέα στο Αιγαίο και πανέμορφα σοκάκια. Πραγματικά ίσως το καλύτερο κομμάτι της Σίφνου. Μετά από το ηλιοβασίλεμα πήγαμε για τον Φάρο και καθίσαμε για ένα κρασάκι και μεζεδάκια στην παραλία σε ένα πανέμορφο ταβερνάκι.

Την άλλη μέρα , που ήταν και η τελευταία , κατεβήκαμε όλοι μαζί στο λιμάνι αφού αποχαιρετίσαμε την Δέσποινα που οργάνωσε τα πάντα στο ξενοδοχείο . Ο Γιάννης μας συνόδευσε μέχρι το λιμάνι και το ταξίδι της επιστροφής ξεκίνησε.

Φύγαμε όλοι γεμάτοι όμορφες αναμνήσεις και ένα όμορφο συναίσθημα για την αρχή του καλοκαιριού .

Γιάννη , Δέσποινα , Αντώνη και Γιάννη σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την άψογη φιλοξενία σας και ευχόμαστε να έχετε μία καλή καλοκαιρινή περίοδο στο υπέροχο ξενοδοχείο σας!!!

Φωτογραφίες μπορείτε να βρείτε στο FB της λέσχης και εδώ.

Εκ μέρους του Δ.Σ.